000 -CABECEIRA |
Campo de control de longitud fija |
00814nam a2200241zi 4500 |
INFORMACIÓN XERAL |
Códigos de información de lonxitude fixa |
120227s2004 sp # spa |
DEPÓSITO LEGAL |
Número de copyright ou de depósito legal |
C 175-2004 |
ISBN |
ISBN |
848724498x |
CDU |
CDU |
641.568(460)(083.12) |
CDU |
CDU |
641.55(083.12) |
MENCIÓN DE TÍTULO |
Título |
La cocina de Picadillo y Pardo Bazán |
PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN |
Lugar de publicación |
A Coruña |
Editorial |
:Hércules |
Data de publicación |
,2004 |
DESCRICIÓN FÍSICA |
Extensión |
447 p |
Outras características físicas |
:il |
Dimensións |
;31cm |
MENCIÓN DE SERIE |
Mención de serie |
GALICIA PARA SOÑAR |
Número de volume |
;v. 13 |
NOTA DE CONTIDO |
Nota de contido |
Contiene: La cocina práctica / Manuel María Puga y Parga, Picadillo. La cocina española antigua / Condesa de Pardo Bazán |
MATERIA--TERMO DE MATERIA |
Termo de materia |
Cocina |
Subdivisión xeral |
Cuentos |
MATERIA--TERMO DE MATERIA |
Termo de materia |
Cocina española |
MATERIA--TERMO DE MATERIA |
Termo de materia |
Alimentos |
SECUNDARIAS-AUTOR |
Nome de persoa |
PARDO BAZÁN, Emilia |
-- |
3164 |
SECUNDARIAS-AUTOR |
Nome de persoa |
Puga y Parga, Manuel María |
-- |
19968 |
|
-- |
ADMINS-2665|CEC075-4379 |
REFERENCIA ILS ANTERIOR |
-- |
2 |